Ömer Öztop Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Vizyon: Kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen,problemlere çözüm üretebilen, bireyler yetiştirmek.

Misyon: Öğrencilerimizin zihninde,insana, düşünceye, özgürlüğe,ahlâka ve kültürel mirasa saygıya dayanan bir din öğretimi anlayışının yayılmasına katkıda bulunmak.

Başarılar: 2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA SÖZEL BÖLÜMDE ÖĞRENCİMİZ TÜRKİYE GENELİNDE İLK 5 BİNE GİRDİ.

Saatler: Liseler (Başlama : 9.00 Bitiş : 16.00) Ortaokullar ( Başlama : 7.15 Bitiş :13.00 )
Isınma: Kaloriferli
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Okulumuzun Servis Hizmeti Bulunmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://pendikomeroztopanadoluihl.meb.k12.tr

Adres - Orhangazi Mahallesi Vatan Caddesi Seyyah Sokak Sokağın eski ismi Okul Sokak No9 Pendik/İSTANBUL

Öğretim Şekli :Liseler (Tam Gün) - Ortaokullar (Yarım Gün)

Yerleşim Yeri - Pendik Orhangazi Mahallesindedir.

Ulaşım Kartal Metrosu ile gelenler KM11 otobüsüne binip Medine Camii durağında inerek ulaşabilirler. (Gebze tarafından gelenler E-5 Tersane Köprüsünde inip Yolun karşı tarafındaki Tersane köprüsü durağından Km11´e binebilirler.) Pendik tarafından gelenler 133 İett otobüsüne binip Su deposu durağında inerek Şok marketin arkasında bulunan Yeşilırmak sokağını takip ederek okulumuza ulaşabilirler. Ayrıca Pendik- Esenyalı minibüsleri ile Medine camisi durağında inilerek ulaşım sağlanılabilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezine 4 km uzaklık.